slika
slika
slika
slika
1 od 4

SET za trening fitnes yoga pilates trx

2.990 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
346
6
pre 24 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Novi Proizvodi!
Član od 03.08.2010.
Svi oglasi
Karakteristike:
*** RAZLIČITE OPCIJE TRENINGA: Komplet fitnes traka od 17 komada sastoji se od 5 traka za cevi, 5 traka za otpor petlji, 2 ručke s jastučićima, 1 sidro na vratima, 2 kaiša za gležanj, 2 torbe za nošenje. Sa ovim kompletnim kompletom za vežbanje nikada nećete propustiti priliku da izazovete razne poteškoće u treningu za izgradnju snage i toniranje mišića.
*** PODESIVI NIVOI OTPORA: Svaka traka je različita u bojama i nivoima otpora: žuta - 10 lbs, plava - 15 lbs, crvena - 20 lbs, zelena - 25 lbs, crna - 30 lbs, sa ukupnom težinom otpora 100 lbs. Možete prilagoditi intenzitet napetosti da biste postigli lične ciljeve nanošenjem jedne trake ili kombinovanjem više traka, savršeno za početnike ili profesionalce, muškarce, žene, tinejdžere ili decu.
*** SUPERB ISKUSTVO RADA: Napravljen je od najkvalitetnijeg prirodnog lateksa i najlona sa brojem niti, trake su otporne na pucanje i sposobne da održe maksimalni nivo otpora čak i nakon ponovljenog istezanja i upotrebe. Jastučaste ručke i guste podstavljene trake za zglobove pružaju optimalnu udobnost i zaštitu tokom vežbanja. *** VEŽBA I REHABILITACIJA: Ne samo za svakodnevno fitnes vežbanje i sagorevanje masti, ove trake se takođe široko koriste za rehabilitaciju ljudi koji pate od povreda nogu, kolena i leđa, korisni za oporavak od MCL, ACL, zamene kolena, patele, savršen izbor za žene koje teže održavanju tela u formi nakon trudnoće i rođenja.
*** LAKO I PRENOSNO: Spakovan u torbu za nošenje, čitav komplet teži samo 2,4 kilograma i lako se stavi u ruksak ili aktovku, tako da možete da vežbate kod kuće, u teretani, u kancelariji ili na putovanjima.
Specifikacije:
Materijal: lateks + najlon Lateks kaiš za vuču: lateks
Kuka: poniklano gvožđe
Drška: NBR + PP + poliester + poniklirano gvožđe
Gležanj: Poliester + poniklirano gvožđe + čičak
Kopča za vrata: Poliester + NBR + PP
Torba za odlaganje: poliester
Cevni opsezi: Dužina: približno 1,2 m Otpor: žuta - 10 lbs, plava - 15 lbs, crvena - 20 lbs, zelena - 25 lbs, crna - 30 lbs Loop bendovi: Prečnik: 60cm / 23,62in Širina: 5cm / 2.0in Otpor: zelena - ekstra svetlo (10 lbs); Plava - svetla (15 lbs); Žuta - srednja (30 lbs); Crvena - teška (35 lbs); crna - izuzetno teška (40 lbs)
Lista proizvoda: 17kom / komplet (zatezno uže * 5 + ručica od pene * 2 + kopča sigurnosnih vrata * 1 + metalni stativ * 2 + 600 * 50 * 0,35 mm (zeleni, plavi, žuti, crveni, crni) lateks zatezni prsten * 5 + vreća za odlaganje * 2) ili Zatezni prsten * 5 + vreća za odlaganje * 1 Beleška:

1. Sve slike su profesionalno ispravljene, ali zbog različitog ambijentalnog osvetljenja i različitih postavki uređaja za prikaz, mogu postojati neka odstupanja na slikam
a i predmetima koje vidite, molimo vas da razumete.
2. Podaci se mere ručno, možda postoji određena odstupanja, ali to ne utiče na upotrebu.
ID Oglasa: #101532520
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.