slika
slika
1 od 2

Battle Rope konopac za Cross fit crveni 40mm/15m

11.100 din

Beograd | Palilula
Novo
26
1
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog
  • Battle Rope kanapi ( užad/konopi za crossfit ) napravljeni su od nove generacije materijala super elastične silikonske gume vrhunskg kvaliteta.
  • Užad za crossfit se prvobitno pravila od prirodnog jutanog kanapa ali zbog cene ga sve više zamenjuje veštački polipropilenski konopac koji je nešto teži i manje se kruni. Iron sport je otišao korak dalje i izbacio na tržište uže od silokonske gume koja sa strane ima reljefe koji otežavaju klizanje.
  • Kanapi za cross fit od silikonske gume u svojoj zapremini su teži od prirodnog ili veštačkog kanapa , ne krune se, ne prljaju se dubinski i lako se održavaju, a boje su živopisnije (ima 4 boje: crvena, plava, zelena i crna). Battle robe konopi od silikonske gume u manjem prečniku su jednako teški kao i jutani kanapi u većem prečniku. Iron battle rope konopi od silikonske gume za crosfit celom dužinom ima homogenu strukturu. Battle rope je sve popularniji fitness rekvizit za kondicionu pripremu i eksplozivnost.
  • Najviše se koristi u Crossfitu, borilačkim i svim drugim sportovima gde snaga i izdržljivost osiguravaju dominaciju i bolji rezultat. Nezamjenjiv u treningu jačanja gornjeg dela tela i izdržljivosti, jel u vežbanju učestvuje celo telo od šaka, ruku, ramena, trbušnog zida, leđa i nogu…
  • U pitanju su efikasne vežbe jer podstiču mišiće na drugačiji rad od uobičajenog treninga na spravama.
  • Trening uže je izuzetno efikasan fitness rekvizit za kardio trening – kondicionu pripremu sportista i eksplozivnost Izvrstan za medicinsku rehabilitaciju, kao i za anti stres terapiju. Proizvode se u četiri prečnika i četiri dužine.
  • Fi 40mm (15m ; 13,5kg)
  • Masa za dostavu:   14 kg
  • Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
    065/225-7766
    011/332-0256
    Unapred, hvala na razumevanju.

     

ID Oglasa: #155166850
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.