• Fitnes i vežbanje
  • Vijače, trake za vežbanje i opruge
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Idi na

Vijače, trake za vežbanje i opruge

Ukoliko si u potrazi za adekvatnom fitnes opremom, kao što su vijače, trake za vežbanje, opruge i druge sitnice, na KupujemProdajem ćeš naći veliki izbor oglasa za sitne fitnes rekvizite. Bilo da ovu fitnes opremu koristiš samo za zagrevanje kod početnog dela vežbanja ili pak za poseban set vežbi kod kružnih treninga, kod nas ćeš pronaći opremu prilagođenu tvojim potrebama i mogućnostima. Ukoliko, s druge strane, poseduješ i neke fitnes sitnice koje ti više nisu potrebne, oprobaj se i u ulozi prodavca i potpuno besplatno postavi oglas.

Kompletan asortiman sitnih fitnes rekvizita

Na KupujemProdajem dostupan ti je kompletan asortiman sitnih fitnes rekvizita. U zavisnosti od toga da li si početnik, rekreativac koji je redovno aktivan ili profesionalni vežbač, možeš da izabereš laganu vijaču ili teži konopac za preskakanje, najobičnije gume za vežbanje ili pak multifunkcionalne trake, razne vrste ekspandera i opruga za jačanje mišića ruku i podlaktice, šake i drugih delova tela. Ovi sitni rekviziti su zahvalni za sve vrste vežbi, a posebno su praktični ukoliko želiš da ih sa sobom poneseš na put, jer ne zauzimaju mnogo mesta i pomoći će ti da ostaneš u formi i dok si na putovanju.

Vijača je rekvizit koji je sastavni deo gotovo svakog treninga. Izaberi onu koja najviše odgovara tvojim potrebama: za rekreaciju, održavanje kondicije ili učenje koordinacije pokreta za razne sportove. Videćeš da su u ponudi naših korisnika koja je aktuelna na KP-u zastupljene najrazličitije vrste konopaca za preskakanje: od laganih silikonskih i gumenih vijača za početnike, preko izuzetno izdržljivih kožnih vijača, do onih sa mehaničkim brojačem (sa preciznim merenjem broja okreta). Ako si pak u potrazi za elastičnim trakama ili oprugama, sigurno znaš da one predstavljaju neizostavni deo opreme svakog vežbača koji želi da vežba i jača ramena, grudi, leđa, ruke, noge ili stomak. Ukoliko ne možeš odmah da se odlučiš, zaprati oglase koji su ti interesantni, tako da im se brzo i lako možeš vratiti kasnije.

Prodaj fitnes sitnice koje više ne koristiš

Ukoliko kod kuće imaš vijače, trake, opruge i druge sitne rekvizite koje više ne upotrebljavaš, na KupujemProdajem možeš prodati praktično sve ove fitnes sitnice. KP će te spojiti sa potencijalnim kupcima zainteresovanim za ono što baš ti poseduješ. Neka tvoj oglas bude jasan, precizan, detaljan u opisu i obogaćen fotografijama. Zahvaljujući lakoj i efikasnoj komunikaciji putem kp poruka, omiljenoj među korisnicima, ubrzo ćeš doći do prvih kupaca ili će oni stići do tebe.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.