slika
1 od 1

Elasticna guma za vezbanje-plus RX LEP 6351-13-H

1.190 din

Vršac
Novo
208
8
pre 12 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
BICIKLINO_Web_Shop online
Član od 13.09.2015.
kp izlog
RING elastična guma za vežbanje-plus RX LEP 6351 H
  • RING elastična guma za vežbanje-plus jača trbušne mišiće, ramena, grudne mišiće. Preporučuje se za sve vrste fizikalne terapije. Idealna za kućnu teretanu, vertikalni skok, trčanje, fudbal, košarku, boks, MMA, trening stopala.
  • RING elastične trakeimaju zaštitnu navlaku koja ih čini sigurnijim od tradicionalnih traka za vežbanje, što znači da najlonski omotač štiti korisnika od povreda i neprijatnosti na koži. Trake sa zaštitnim navlakama imaju veliku otpornost na habanje i vuču.
  • Trakesu napravljene od dvostrukog namotanog lateksa za dugotrajne performanse, oba kraja imaju lako raspoložive karabinjere za lakši prelazak traka i pričvršćivanje na ručke ili kaiševe. Omogućuje kretanje kroz veći opseg pokreta za poboljšanje koordinacije i stabilnosti.
  • Dimenzije: 1200x11x6mm


Proizvode koje imamo na stanju saljemo istog dana ako se proizvod naruci do 13h, kasnije porudzbine ce biti poslate narednog dana. Ukoliko neki proizvod trenutno nemamo na stanju, oni ce nam stici u kratkom roku, 2-5 dana. Cim nam stigne bicete obavesteni i proizvod ce vam biti poslat.  

Saljemo Postexpressom pouzecem ili uplatom na nas tekuci racun.  

Prilikom narudzbine potrebno je da ostavite sledece vase podatke:  

-Ime i prezime

-Postanski broj i mesto

-Ulica i broj

-Broj telefona

Kontakt preko sajta Kupujem prodajem, e-mail (biciklino@gmail. com), sms, viber, whatsapp ili poziv na 060/ 52 00 522

Trudimo se da opisi i slike proizvoda budu tacni, ali ne garantujemo da je sve bez greske zbog velikog obima proizvoda. Za sve nejasnoce stojimo na raspolaganju.  

POGLEDAJTE CELU NASU PONUDU KLIKOM NA KP IZLOG
ID Oglasa: #130795134
Informacije
BICIKLINO WEB SHOP
Dostupnost svakog dana
060 52 00 522 (Viber, Whatsapp)
biciklino@gmail. com
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.