slika
slika
1 od 2

Trake za vezbanje

999 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
504
11
pre 9 dana
Odgovara na 72% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trader Shop
Član od 21.07.2014.
Svi oglasi
Učinite svoju rutinu vežbanja izazovnijom ili bolje ciljajte mišiće na kojima želite da radite pomoću ovih elastičnih traka za vežbanje. Postavite trake za vežbanje na noge, ruke, butine, zglobove ili šake da biste radili na gluteusu, leđnim mišićima, mišićima nogu i stomaku. Trake za otpor su izrađene su od kvalitetnih materijala
Trake za vežbanje pogodne su za sve vrste popularnih sportova, uključujući jogu, pilates, fitnes i još mnogo toga. Takođe se može koristiti za opšte sportove, kod istezanja ili kod programa treninga snage. Mogu se koristiti i za fizikalnu terapiju kako bi se pacijenti sa fizikalnom terapijom vratili u normalno kretanje nakon povreda, nesreća, bolesti ili operacije. Mogu efikasno poboljšati snagu mišića, fizičku pokretljivost i fleksibilnost. Komplet traka sa otporom može se lako poneti i koristiti gde god želite. Kod kuće, u teretani ili na putovanju.

Slanje brzom postom!
Mogucnost licnog preuzimanja u Beogradu!
ID Oglasa: #109843939
Informacije
  • Mogućnost ličnog preuzimanja u Bloku 70 na Novom Beogradu od 10-22h, ako planirate taj dan da dodjete posle 16h potrebna je najava najkasnije isti dan do 15h da bi se roba obezbedila.
  • Pakete šaljemo uglavnom Bex kurirskom, poštarina je 400
  • Od 10- 22h se javljamo na pozive
  • Vršimo zamenu robe
  • Za sve informacije kontaktirajte nas na broj telefona
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.