slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Trake za vezbanje

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
590
12
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop online
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Komplet od 5 traka sa opterećenjem
Trake su odlične za vežbanje kako za žene tako i za muškarce od početnika do profesionalaca. Koriste se za vezbanje kako u kući tako i van nje, bilo gde da se nalazite. Svaka traka proizvodi različito opterećenje i omogućava da radite vežbe za celo telo lako i sigurno. Možete ih koristiti za vežbanje nogu, ruku, leđa, stomaka, gluteusa i ramena koristeći svaku traku zasebno ili možete nekoliko kombinovati kako biste dobili odgovarajuće opterećenje. Koriste se u fizikalnoj terapiji za istegnuće ligamenata, povrede leđa, bolova u kolenima, izometrijskim vežbama i dr. gde povećavaju mobilnost i ojačavaju mišiće. Ako tražite jeftinu alternativu teretani, koja će vam pomoći da imate dobar trening u svom domu ili da vežbate na otvorenom, ovo je prava stvar za vas. Reč je o pet traka, a svaki od njih zahteva drugačiju snagu za vežbanje, u skladu sa svojim trenutnim sposobnostima. Trake su savršeno rešenje za zaposlene majke, oporavak nakon porodjaja, kancelarijske radnike, studente, kondiciju, oblikovanje tela, mrsavljenje, trening otpora, snage. . za sve koji žele da se napune energijom bez skupe opreme za vežbanje ili odlaska u teretanu. Ove trake od elastičnog, visokokvalitetnog lateksa, pomoći će vam da izgradite mišiće i povećate fleksibilnost i agilnost, a sve to po ceni koja neće uzrokovati veće opterećenje vašeg budžeta. Trake su vrlo otporne, a možete ih koristiti za izvođenje različitih vrsta vežbi (gornji i donji deo tela). Savršene su i za pravi kardio trening. . . fitnes, pilates. Veoma su lagane i lako ih možete poneti sa sobom bilo gde! Dužina: 60cm (tolerancija: +/- 1cm) Širina: 5cm Materijal: Lateks






Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
ID Oglasa: #121373283
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.