slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Trake za vežbanje

1.600 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Ako tražite jednostavan, ali učinkovit način za povećanje intenziteta svoje fitnes rutine, onda su naše Trake za noge pravi izbor za vas. Svestrane, kompaktne i izuzetno korisne, ove trake nude raznovrsne opcije za trening gde god da se nalazite.

Naše trake za otpor dizajnirane su tako da vam omoguće da izvodite različite vežbe koje će ciljati različite grupe mišića. Bilo da želite da se fokusirate na mišiće nogu, ruku, leđa ili abdomena, naš set traka može vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Ove trake su napravljene od visokokvalitetnih materijala koji su prošli stroge testove kvaliteta da bi se osiguralo da su dovoljno čvrste da izdrže vaše najintenzivnije treninge. Takođe, zahvaljujući svojoj elastičnosti, pružaju otpor koji vam omogućava da efikasno radite na jačanju i toniranju mišića.

Karaktertistike:
  • Trake za otpor izrađene od visokokvalitetnih, izdržljivih materijala
  • Komplet sadrži 5 traka sa različitim nivoima otpora: izuzetno lak (zelena), lak (plava), srednji (žuta), težak (crvena) i izuzetno težak (crna)
  • Svestrane: pogodne za različite vežbe i ciljanje različitih grupa mišića
  • Korisne za sve nivoe fizičke forme, od početnika do iskusnih vežbača
  • Kompaktne i lako prenosive: idealne za vežbanje kod kuće, u teretani ili na putu
  • Trake mogu pomoći u poboljšanju snage mišića, tonusu, fleksibilnosti i opštoj pokretljivosti
  • Takođe su pogodne za upotrebu u fizikalnoj terapiji, oporavku od povreda i rehabilitaciji
  • Set sadrži uputstvo za upotrebu sa predloženim vežbama za različite grupe mišića

Jedna od najvećih prednosti naših traka za otpor je njihova svestranost. Bilo da ste početnik ili iskusni sportista, ovaj set traka nudi nešto za svakoga. Paket sadrži pet traka sa različitim nivoima otpora, počevši od izuzetno lakih do izuzetno teških, što znači da možete lako prilagoditi nivo otpora svojim specifičnim potrebama i ciljevima.

Naše trake za vežbanje ne koriste se samo za fitnes. Takođe su odlične za korisnike koji se bave jogom, pilatesom ili drugim oblicima treninga snage. Pored toga, mogu biti korisne i za one koji se oporavljaju od povreda, jer pomažu u poboljšanju snage mišića, fleksibilnosti i opšte pokretljivosti.

Zahvaljujući svojoj kompaktnosti, možete lako poneti svoje trake sa sobom gde god da idete – bilo da je to teretana, park ili čak i vaše radno mesto. Sve što vam je potrebno je malo prostora i vaše trake za noge, i spremni ste za trening!

Ne postoji bolji način da unapredite svoju rutinu vežbanja, oblikujete svoje telo i poboljšate svoju opštu fizičku kondiciju. Sa našim setom traka za otpor, vi ste samo korak daleko od postizanja svih svojih fitnes ciljeva. Ne čekajte, dodajte ovaj svestrani fitnes alat u svoju kolekciju opreme za vežbanje već danas!

ID Oglasa: #165868441
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.