• Fitnes i vežbanje
  • Vratila i razboji
  • Mesto
  • Stanje
Idi na

Vratila i razboji

Bilo da ideš u teretanu ili treniraš kod kuće, potrebna ti je odgovarajuća oprema. Naši prodavci imaju širok asortiman vratila i razboja koji se mogu koristiti za vežbanje na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Sa druge strane, ukoliko pak želiš da prodaš svoje sprave za trening koje više ne koristiš, potpuno besplatno postavi svoj oglas na KP-u.

Izaberi opremu u skladu sa svojim potrebama

Ako je tvoja odluka da otvoriš teretanu ili možda želiš da preurediš deo dvorišta za vežbanje na otvorenom, potraži vratila i razboje u skladu sa svojim potrebama ili potrebama svojim klijenata. Kombinovano vratilo za zgibove, propadanja i trbušnjake sa benč klupom jedna je od od osnovnih sprava u svakom trenažnom prostoru. Možeš preko kp poruka kontaktirati sa prodavcem i dogovoriti se oko isporuke opreme. I onda, kada ti je samo potrebno da u kućnim uslovima odradiš neke vežbe istezanja ili jačanja mišića, na našoj platformi pronađi nova ili polovna vratila i razboje. Vratila zauzimanju malo prostora, a možeš ih postaviti na zid, u ćošak sobe, na pod ili na plafon. Ovde možeš nabaviti i dodatnu opremu, kao što su gimnastičarske karike, sajle, ručke, itd.

Čak i ako se desi da u ponudi trenutno nema specifičnih vratila, razboja ili dodatne opreme koji su tebi potrebni, sačuvaj pretragu prema unetim kriterijumima. Mejlom će ti stići obaveštenje da su postavljeni novi oglasi u kojima će se možda naći baš onakva oprema kakvu želiš.

Benefiti zajednice koja broji 2 miliona registrovanih korisnika

Ako imaš vratila, razboje ili neke delove za njih koji ti više nisu potrebni ili želiš da zameniš opremu u svojoj teretani, postani deo najveće online zajednice za kupovinu i prodaju u regionu. Registacija na KP je potpuno besplatna i donosi ti brojne benefite. Ovde možeš da prodaš praktično sve! Kreiraj jasan i precizan naslov oglasa i dodaj fotografiju, jer su to stvari koje kupac najpre primeti. Zatim, iskreno i detaljno opiši svoje nove ili polovne sprave. Ljudi koji treniraju dobro znaju šta im je potrebno. Kada kupac kontaktira sa tobom, ispoštuj dogovor, naročito oko vremena isporuke. Ocena koju ćeš dobiti značiće ti za dobru sliku u očima budućih kupaca.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.