slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Canon 580EX

100 €

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
245
16
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Milan online
Član od 26.08.2015.
Svi oglasi

Profesionalni blic velike snage za Canon aparate. Opremljen integrisanim prijemnikom koji se daljinski moze pokretati aparatima koji imaju ugradjen Canon-ov bezicni sistem, Canon ST-E2 transmiterom, Yongnuo kopijom ST-E2, ili drugim blicem koji ima isti sistem (Yongnuo ili Canon EX). Takodje moze raditi kao master i pokretati druge bliceve. Vodeci broj blica je 58 (ISO100 - 105mm). Blic je u odlicnom stanju sa minimalnim  tragovima koriscenja i potpuno ispravan.

 

Pogledajte dobro fotografije - one su deo opisa i prikazuju predmet koji se prodaje, sa svim nedostacima ako ih ima. Garantujem za tacnost podataka, i u slucaju bilo kakvog nedostatka koji nije opisan ili prikazan na fotografijama, vracam novac zajedno sa troskovima slanja. Preuzimam punu odgovornost za pakovanje i transport, i u slucaju ostecenja nadoknadjujem stetu/vracam novac. Odgovaram na sva pitanja, a komunikacija moze bilo kako: KP, SMS, Viber, WhatsApp, poziv.

ID Oglasa: #154118707
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.