slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Foto Box 64x64x64 Kutija za Slikanje Foto Studio TOP 2024

8.950 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.631
24
juče
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

Foto Box za Fotografisanje Mini Foto Studio Kutija za Slikanje 4 Pozadine 64x64x64

Ovaj Foto Studio izradjen je od veoma kvalitetnih materijala, tako da ce Vam pomoci u pravljenu profesionalnih fotografija Vasih premium proizvoda. Brzo, lako i jednostavno instalirajte Vas Foto Studio na zeljeno mesto i zapocnite slikanje. Podesite intezitet svetla kako Vama odgovara i zapocnite fotkanje. Budite inovativniji, prepoznatljiviji od drugih, budite profesionalni i zauzmite najvise mesto u svom biznisu.  

Ako zelite da Vas brend bude prepoznatljiv, onda je ovo pravi izbor za Vas. Brzo, lako i jednostavno do profesionalne slike proizvoda, samo uz Mini Foto Box.  

1.  Sklopivi, mobilni foto studio sa integrisanim LED osvetljenjem visokih performansi za fotogarfisanje ili snimanje Vasih proizvoda.
2.  Svetla kutija 64x64x64 je veoma laka i jednostavna za nošenje zahvaljujući sklopivom dizajnu sa torbom za nošenje. Kutiju za fotografije možete sastaviti lako i bez alata.
3. Dve LED svetlosne trake postavljene za optimalan kontrast, svetlost nalik dnevnoj svetlosti. Uz dobro osvetljenje Vasa fotografija ce zaista biti profesionalna.
4.  Potrebno Vam je samo par minuta za instalaciju i Vas Mini Foto Studio je vec spreman za koriscenje, pogodan je za fotografisanje kako malih i sitnih proizvoda tako i velikih, glomaznih proizvoda.
5. Otvor na gornjoj i na prednjoj strani Foto Studija omogucice Vam da fotografisete proizvod iz zeljenog ugla.
6. Ovaj jedinstveni  Foto Studio dolazi u kompletu sa cetiri pozadine (bela, crna, zelena, plava). Pozadine ce Vam omoguciti da Vase slike proizvoda budu profesionalne, lepe i privlacne velikom broju kupaca.
7.  Uz USB Vam je potreba bilo koji punjac, LED svetlo ce se upaliti i tada ste konacno spremni za fotografisanje proizvoda.
8. Dimenzije Foto Studija su 64x64x64.


ID Oglasa: #131642806
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.