Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Foto-aparati i kamere > Rasveta | Blicevi, blic glave i LED

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Godox TT350s (Neewer NW400s) TTL blic za Sony

70 €

Kragujevac
Korišćeno
24
3
danas
Milan online
Član od 26.08.2015.
Svi oglasi

I ako pod nazivom Neewer, ovo je rebrendirani Godox TT350s. Ne kopija, vec originalni Godox blic, potpuno identican, sa istim funkcijama, napravljen u istoj fabrici. Minijaturni TTL blic velike snage kompatibilan sa Sony aparatima, opremljen integrisanim prijemnikom. Bezicno se moze pokretati Godox X1T-s i XPro trigerima. Takodje, moze raditi i kao master, odnosno pokretati druge bliceve, pri cemu moze raditi i kao klasican triger, gde blic nece bacati svetlo vec samo davati signal drugim blicevima. Radi na dve AA baterije. I ako minijaturnih dimanzija, opremljen je svime sto karakterise vrhunske bliceve. Vodeci broj je 36, glava se rotira u svim smerovima, ima mogucnost brze sinhronizacije do 1/8000, raspon zuma je 24-105mm. Tezak je svega 200 grama. I ako koristi samo dve baterije, brzina osvezavanja je 2.2 sekunde na maksimalnoj snazi. Blic je u perfektnom stanju i potpuno ispravan.

 

Pogledajte dobro fotografije - one su deo opisa i prikazuju predmet koji se prodaje, sa svim nedostacima ako ih ima. Garantujem za tacnost podataka, i u slucaju bilo kakvog nedostatka koji nije opisan ili prikazan na fotografijama, vracam novac zajedno sa troskovima slanja. Preuzimam punu odgovornost za pakovanje i transport, i u slucaju ostecenja nadoknadjujem stetu/vracam novac. Odgovaram na sva pitanja, a komunikacija moze bilo kako: KP, SMS, Viber, WhatsApp, poziv.

 

ID Oglasa: #165068930
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.