slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Kenro KFL102 / Meike MK320 - TTL blic za Sony

70 €

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
97
8
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Milan
Član od 26.08.2015.
Svi oglasi

Ovo je rebrendirani Meike Mk320 blic. Posto imam Meike verziju imao sam prilike da ih uporedim, i potpuno su identicni. Mali prakticni TTL blic za Sony aparate sa neverovatnom mogucnostima spakovan u dzepno kuciste. Dimenzijama, prilagodjen modernim mirrorless telima, a opet dovoljno snazan za vecinu situacija - vodeci broj 32. Glava se rotira u svim smerovima kao kod velikih bliceva. Radi na dve AA baterije, pri cemu se punjive baterije mogu puniti direktno u blicu preko USB kabla. Ima pomocno led svetlo koje se moze koristiti kao ispomoc za autofokus, ili pri snimanju videa. Pored TTL, ima manuelni mod, kao i slave (S1 i S2). Takodje, kompenzaciju blic ekspozicije, okidanje na prvoj ili drugoj zavesici, a ima i integrisan bezicni prijemnik. Blic je nov, nekoriscen. Dolazi u kutiji sa difuzorom i platnenom torbicom.

 

Pogledajte dobro fotografije - one su deo opisa i prikazuju predmet koji se prodaje, sa svim nedostacima ako ih ima. Garantujem za tacnost podataka, i u slucaju bilo kakvog nedostatka koji nije opisan ili prikazan na fotografijama, vracam novac zajedno sa troskovima slanja. Preuzimam punu odgovornost za pakovanje i transport, i u slucaju ostecenja nadoknadjujem stetu/vracam novac. Odgovaram na sva pitanja, a komunikacija moze bilo kako: KP, SMS, Viber, WhatsApp, poziv.

ID Oglasa: #161309005
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.