slika
slika
slika
slika
1 od 4

Ring light 26cm

1.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
166
10
pre 10 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
LED svetlo za selfije u obliku prstena. Video svetlo, Fotografsko svetlo sa držačem za telefon 2M stalak za stativ za šminkanje, youtube , tik-tok, i***agram. . .
Opis: 3 svetla načina rada: bela, topla i prirodna svetlost. Može se zatamniti za različite svetlosne efekte.
Podržava rotaciju od 360 ° za savršen ugao osvetljenja. Odlikuje se odličnim performansama odvođenja toplote, malom potrošnjom energije i uštedom energije. Priložen držačem za mobilni telefon koji pruža savršen uslov za video streaming i fotografisanje. Svetlo u prstenu pogodno za spoljne ili unutrašnje fotografije, selfiee, portrete, reklamne fotografije, video, šminkanje itd. Sa USB interfejsom, koji se može povezati sa različitim uređajima, poput računara, laptopa, pover banke i USB punjača. U svakom trenutku možete uživati u LED prstenastom svetlu.


Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   



Nikola:064/074 20 45
ID Oglasa: #111772827
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.