slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

AKCIJA Ps 4 Slim+ Fifa 24+Gta V +4 igrice/GARANCIJA 18m

299 €

Nova Pazova
Korišćeno
Dostupno odmah
242
2
juče
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Fullfreedom
Član od 23.03.2016.
Svi oglasi
U ponudi ps4 slim konzola sa sistem softverom 11.0 od 500gb.  Konzola je u ekstra stanju sve radi savršeno, GARANCIJA 18 MESECI.  


Kod svih naših konzola je urađen servis koji podrazumeva kompletno čišćenje unutrašnjosti konzole od prašine, zamenu termalne paste, i optimalno podešavanje kulera i hladnjaka konzole, čime se poboljšavaju performanse hlađenja.

 

Posle odrađenog servisa konzole su praktično kao nove, tj vraćene su na fabrička podešavanja i na sebi nemaju ogrebotina niti oštećenja.  

 


Konzole podržavaju sve najnovije igre i sve igre se mogu igrati online.  

Paket sadrži:  
- PS4 konzolu
- Dualshock 4 džojstik
- Hdmi kabl
- Kabl za napajanje
- Kabl za džojstik
- Uputstvo
Igre:  FC 24(Fifa 2024), Grand Theft Auto V,  E-Football(PES) 24, Fall Guys , Fortnite, Sims 4.  


Opis nekih od igrica:    


 

FC 24(Fifa 2024):   

EA SPORTS FC™ 24 - ti želi dobrodošlicu u The World’s Game: najbolje fudbalsko iskustvo ikada sa HiperMotionV, PlayStiles optimizovanim od strane Opta i revolucionarnim Frostbite™ Engine-om.

Razvij svoje legende kluba - Po prvi put ikad, možeš poboljšati igrače u svom klubu putem Ultimate Team™ Evolutions— novog načina da izgradiš svoj tim oko igrača koje voliš. Izaberi igrače koji odgovaraju kriterijumima Evolucije i ispuni niz ciljeva da poboljšaš svoje individualne veštine, stilove igre i ukupne ocene kako bi bio konkurentan tokom cele godine.  

 



Grand Theft Auto V :


GTA V je akciona avantura u otvorenom svetu. Igra se odvija u fiktivnom svetu San Andreas, a inspiracija je Južna Kalifornija.   Igrač slobodno može da se kreće po svetu kao i gradu Los Santosu (zamena za Los Angeles). Igra može da se igra iz prvog ili trećeg lica, a glavni junak se kreće peške ili u vozilu. Glavni junak hara San Andreasom, a većina misija uključuje pucanje i vožnju. Igrači koji prilikom igre čine zločin iniciraće odgovarajuću reakciju pravosuđa. To će se meriti tzv. "wanted" sistemom. Dodatak igri je multiplejer mod GTA Online koji daje mogućnost da se do 30 igrača uključi u kooperativne ili takmičarske mečeve.



E-Footbal(pes)24:


Naziv legendarne serije fudbalskih igara PES promenjen je u „ eFootball“ ove godine. Ova promena najavljuje novu eru virtuelnog fudbala sa poboljšanim igranjem i grafikom. Spremite se da uživate u neviđenom fudbalskom iskustvu koje samo eFootball 2024 može da pruži! Grafički mehanizam za novu eru i najveći cilj oduvek je bio da stvorimo „ savršeno iskustvo igre“ . da bi se postigao ovaj ambiciozni cilj, implementiran je novi grafički mehanizam koji je potpuno promenio igru.

 

 

Cena paketa : 299e




GARANCIJA OSAMNAEST MESECI.  



  ____________________________________________________________________________________________



Pogledajte i ostale naše oglase, u opciji svi oglasi
ID Oglasa: #153272331
Informacije

 

 

 

U slučaju oštećenja predmeta prilikom transporta vraćamo novac

 

 

 

Osim prodaje konzola, vršimo i sledeće usluge:

-Čipovanje i podizanje sistema
-Servis  i popravku

-Ubacivanje igrica

-Farbanje školjke konzola(kompletnu reparaciju posle čega su konzole kao nove)

-Prodaju džojstika i dodatne opreme

 

 

Br tel: 069/464 76 20,062/10 77 448.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.