slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

AKCIJA Sony 4 Slim+ Dying Light 2 + 7 igara/GARANCIJA 18m

249 €

Nova Pazova
Korišćeno
Dostupno odmah
111
0
pre 13 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Fullfreedom
Član od 23.03.2016.
Svi oglasi

U ponudi ps4 slim konzola na najnovijem softveru od 500gb.  Konzola je u ekstra stanju sve radi savršeno,  GARANCIJA 18 MESECI.  


Kod svih naših konzola je urađen servis koji podrazumeva kompletno čišćenje unutrašnjosti konzole od prašine, zamenu termalne paste, i optimalno podešavanje kulera i hladnjaka konzole, čime se poboljšavaju performanse hlađenja.

 

Posle odrađenog servisa konzole su praktično kao nove, tj vraćene su na fabrička podešavanja i na sebi nemaju ogrebotina niti oštećenja.  



Konzole podržavaju sve najnovije igre i sve igre se mogu igrati online.  

Paket sadrži:  
- PS4 konzolu
- Dualshock 4 džojstik
- Hdmi kabl
- Kabl za napajanje
- Kabl za džojstik
- Uputstvo
Igre: Dying Light 2 Stay Human, E-Football Pes 24, Fortnite, 3on3 Basket, Call of Duty Warzone, Rocket League, Apex, PUBG.  


Opis nekih od igrica:  

 


Dying Light 2 Stay Human:

Igra počinje 2030. godine, sa novim protagonistom Aiden Caldvell, opremljen raznim veštinama parkoura. Lutalica koja ima moć da promeni sudbinu grada. Ali tvoje izuzetne sposobnosti imaju cenu. Proganjan uspomenama koje ne možeš da dešifruješ, krenuo si da saznaš istinu. . . Izbrusi svoje veštine kako bi pobedio svoje neprijatelje i stvorio saveznike, trebaće ti snaga i pamet. Otkrij mračne tajne iza moćnih ljudi, odaberi stranu i odluči o svojoj sudbini. Ali gde god da te odvedu tvoji postupci, postoji jedna stvar koju nikada ne možeš zaboraviti - ostati čovek.

Od prve igre dodato je 3000 parkur poteza, neki su ekskluzivni za određene delove grada dok alati poput kuke za hvatanje i paraglajdera pomažu u prelasku kroz grad. Aiden takođe može da koristi zombije da ublaži padove. Iskoristi svoje parkour veštine da zaobiđeš i najteže prepreke. Pametno razmišljanje, zamke i kreativno oružje biće tvoji najbolji prijatelji.

Sačekaj noć da se upustiš u mračna skrovišta zaraženih. Sunčeva svetlost ih drži na odstojanju, ali kada nestane, čudovišta započinju lov, ostavljajući brloge slobodne za istraživanje.

Svojim postupcima oblikuj budućnost Grada i gledaj kako se menja. Igraj sa do četiri , vodi svoju igru ili se pridruži drugima i pogledaj kako se njihov izbor odrazio drugačije na igru od tvog.


E-Football(pes)24:


Naziv legendarne serije fudbalskih igara PES promenjen je u „ eFootball“ . Ova promena najavljuje novu eru virtuelnog fudbala sa poboljšanim igranjem i grafikom. Spremite se da uživate u neviđenom fudbalskom iskustvu koje samo eFootball 2024 može da pruži! Grafički mehanizam za novu eru i najveći cilj oduvek je bio da stvorimo „ savršeno iskustvo igre“ . da bi se postigao ovaj ambiciozni cilj, implementiran je novi grafički mehanizam koji je potpuno promenio igru.


Fortnite:   


Fortnite je onlajn igrica preživljavanja razvijena od strane Epic Games studija. Svoju najveću popularnost dostigla je u 2018. godini kada je postala besplatna za igranje.

Borba je gradnja! Fortnite Battle Royal je besplatan PVP mod za 100 igrača u isto vreme. Gradnja i okolina koju možeš da uništavaš u kombinaciji sa intenzivnom PVP borbom su glavne karakteristike ove igrice. Poslednji koji stoji je pobednik.


Rocket League:


Igraj fudbal autima i savladaj ligu. Sedi za volan futurističnog auta opremljenog sa busterima i daj golove, ili iskoristi napredni fizički sistem da sprečiš neprijatelje da daju gol. Realistična interakcija sa loptom i drugim autima, intuitivna kontrola i gameplay nalik fudbalu će ti dati nezaboravno iskustvo. Najbolja sporedna stvar na svetu upgrade na raketni pogon.

 

Cena paketa : 249e



PISANA GARANCIJA OSAMNAEST MESECI.   


MOŽEMO NAPRAVITI BILO KOJI PAKET PO VAŠOJ ŽELJI.  

 
 _____________________________________________________________________________________________




Pogledajte i ostale naše oglase, u opciji svi oglasi

ID Oglasa: #150396171
Informacije

 

 

 

U slučaju oštećenja predmeta prilikom transporta vraćamo novac

 

 

 

Osim prodaje konzola, vršimo i sledeće usluge:

-Čipovanje i podizanje sistema
-Servis  i popravku

-Ubacivanje igrica

-Farbanje školjke konzola(kompletnu reparaciju posle čega su konzole kao nove)

-Prodaju džojstika i dodatne opreme

 

 

Br tel: 069/464 76 20,062/10 77 448.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.