slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Playstation 4 PS4 PRO White LIMITED 1tb, Dock, 2x Džojstika

235 €Fiksno

Kovin
Korišćeno
Dostupno odmah
138
5
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Maximus Konzole
Član od 18.09.2012.
Svi oglasi

Sony PS4 pro WHITE Limited CUH-7116b sa 1tb hard diskom, sa DVA originalna bežična dualshock 4 džojstika, novim Numskull dockom za punjenje, svim kablovima, u perfektnom stanju!  

U gore napisanu cenu od 235e (u dinarima x srednji kurs NBS) uključena je:

  • PS4 pro bela Konzola sa slika
  • 2x originalna dualshock bežična džojstika - beli i crni 
  • Novi Numskull dock za punjenje dva džojstika (otvoren samo zbog slikanja) (ako se kupuje sa 2 džojstika)
  • Svi kablovi za povezivanje i korišćenje (hdmi, naponski, micro za punjenje)
  • Lično pisano upustvo za pravljenje naloga, korišćenje, održavanje konzole itd


Konzola se može kupiti i bez džojstika (cena 185e), sa jednim (cena 210e), a imam i dodatne originalne druge džojstike po potrebi,  cena je 25e po kom.   

Konzola je perfektno očuvana uz najminimalnije tragove korišćenja. Slikao sam iz svih uglova da se što bolje vidi . . Nije požuteo nigde, beo je skroz, na slikama se može videti možda senka samo.  

Pre oglašavanja je odrađeno čišćenje sa zamenom termalne paste, nakon toga testiran. Radi perfektno,  nije bučan/glasan kuler niti ubrzava pri igranju, laser prilikom uvlačenja diska je najminimalnije bučniji (to možda čujem samo ja) nego što zna da bude kod ove vrste pro konzola ali čita diskove najnormalnije, bez seckanja, usporavanja ili sl, uvuče i izbacuje normalno. .    Možete uživati u igranju dug period bez ikakvih problema ili usporavanja.   Na džojsticima testirani svi tasteri pojedinačno, 3D analozi, baterija, konektor za punjenje, itd. . .  

Pogledajte moje ocene prezadovoljnih kupaca konzola, vezano za pakovanje, slanje, itd!   Član sam od 2012. godine sa stotinama zadovoljnih kupaca!    

- klikom na sve moje oglase možete videti veoma veliki broj igrica i opreme za konzole

Napomene:  

  1. Konzola nije čipovana,   niti se može čipovati,  ima najnoviji 11.50 sistem koji je izašao pre neki dan, pa se može najnormalnije koristiti i za Netflix,   Youtube kao i za sve online igranje i servise!
  2. Igrice što drugi reklamiraju kao sto je Fortnite, PES 2024, Rocket leageu, itd su apsolutno besplatne i možete skinuti sa store-a u svakom trenutku ne plaćajte za takvu vrstu reklama!  Na sledećem linku možete videti koje su stotine i stotine besplatnih igrica: https: //store. playstation. com/en-us/category/30749d2c-738f-4c36-9d6b-7ed517cca9ee/1
ID Oglasa: #165008730
Informacije
Lično preuzimanje Kovin - Smederevo

Slanje - Post Express - Bex uz veoma pažljivo pakovanje!

Pogledajte ostale moje oglase!



Radna garancija: 30 dana konzole (sem fizička oštećenja, oštećenja HDMI ulaza, udara groma i sl).   Džojstici 7 dana (sem udara polivanja, ostecenja konektora ili analoga). Igrice da rade u trenutku prodaje!

Poštarinu plaća kupac!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.