slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Playstation 4 slim + dva dzoja + dve igrice akcija!

175 €Fiksno

Aranđelovac
Korišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Svetozar
Član od 25.03.2020.
Svi oglasi
Game over lampa nije na prodaju, tu je samo kao ukras.

Na prodaju odlicno ocuvana konzola playstation 4 slim model, sa memorijom od 500gb, sto je sasvim dovoljno da igrate 10ak igara istovremeno na konzoli, CUH 2216A (poslednji model konzole koji je izasao, po meni najzahvalniji i najkvalitetniji model), koja radi bez greske, bukvalno kao nova. Laser je odlican, ne greje se, mije bucna u radu. Konzola poseduje svoju fabricku nalepnicu, sto znaci da nije otvarana i da nije cackano nista oko ploce.

Takodje u dogovoru sa kupcem mogu napraviti nalog i skinuti besplatnr igre (Fortnite, pes24, call of duty, rocket league. . . )

Cena konzole sa jednim original kontrolerom i dve original igrice je 175e,
Cena sa dodatnim kontolerom je 200e ( doplata za drugi je 25e)

Moguce je licno preuzimanje u Arandjelovcu ili slanje postexpresom po zelji kupca (kupcima sa manje od 10 pozitivnih ocena ili ukoliko imaju negativne ocene za ne preuzimanje paketa, saljem iskljucivo tek nakon uplate od bar 20e kao garanciju da cete preuzeti paket), ali iskreno najbolje bi bilo licno preuzimanje da bi se kupac sam uverio u kvalitet konzole. Cena je apsolutno fixna, i nemojte ne zvati ako zelite da spustate cenu.

Za sva dodatna pitanja me mozete kontaktirati putem poruke ili pozivom na broj telefona.

Srecna kupovina svima
ID Oglasa: #166181451
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.