slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

SONY Playstation 4+EKSTRA igre/GARANCIJA 18m

239 €

Nova Pazova
Korišćeno
Dostupno odmah
47
1
pre 14 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Fullfreedom
Član od 23.03.2016.
Svi oglasi

 

 

U ponudi ps4 slim konzola sa sistem softverom 11.02 od 500gb. Konzola je u ekstra stanju sve radi savršeno, GARANCIJA 18 MESECI.  


Kod svih naših konzola je urađen servis koji podrazumeva kompletno čišćenje unutrašnjosti konzole od prašine, zamenu termalne paste, i optimalno podešavanje kulera i hladnjaka konzole, čime se poboljšavaju performanse hlađenja.

 

Posle odrađenog servisa konzole su praktično kao nove, tj vraćene su na fabrička podešavanja i na sebi nemaju ogrebotina niti oštećenja.  



Konzole podržavaju sve najnovije igre i sve igre se mogu igrati online.  

Paket sadrži:  
- PS4 konzolu
- Dualshock 4 džojstik
- Hdmi kabl
- Kabl za napajanje
- Kabl za džojstik
- Uputstvo
Igre: V-Rally 4, Need for Speed™ Heat, Need for Speed™ Payback, E-Football Pes 24, Fortnite, Fall Guys, Sims 4, Roblox.


Opis nekih od igrica:  

 

 V-Rally 4:   

 

PS1 konzola i trkačke igre - da li je postojalo nešto bolje od toga? Od simulacija, do zabavnih arkada, borilačkih igara sa automobilima i futurstičkim lebdećim kolima. . . Mora se reći da je NFS bio dominantan naslov i tada, ali svakako treba istaći igru kultnom imena V-Rally, koja je u jednom periodu bila i najprodvanija igra. E pa gospodo, V-Rally se vraća! 15 godina nakon što mu se izgubio svaki trag V-Rally dolazi na najnovije konzole. Studio poznat po odličnim franšizama poput TT Isle of Man i WRC sada nam donosi preko 50 nadogradivih automobila.

 

 

Need for Speed™ Heat:

 

 

Need For Speed HEAT - retro stil, prepuno neona i moćne grafike - konačno prepoznatljivi elementi, sada evoluirani, svežiji i zanimljiviji! Ponovo je tu policija, čije ponašanje varira od situacije do situacije, zavisnosti da li je dan ili noć. Bekstvo do garaža predstavljaće Vam paklenu vožnju i probleme. Policija će se brzo prilagođavati vašem stilu vožnje i na različite načine će pokušavati da vas brutalno i beskrupuluzno zaustavi. U garaži Vas čeka carstvo unapređenje automobila, a ako igrate sa ekipom stvar postaje još bolja! Novost su likovi, koje možete da napravite i kreirate - oblačite, frizirate, bojite, baš sve. . .    

 

 

Need for Speed™ Payback:

 

 Smešten u podzemlje Fortune Valley, NFS Payback okuplja ekipu koja traži osvetu protiv kriminalne grupe The House koja kontroliše ceo grad. Igraj razne izazove kao Tyler, The Racer, Mac, The Showman i Jess, The Wheelman. Svaki vozač mora pobeđivati u trkama, izazovima i misijama da bi zaslužili poštovanje podzemlja i takmičili se u konačnoj trci protiv The House.
Modifikuj performanse i izgled svog vozila kao nikad do sad, zatim ih vozi do granice izdržljivosti u trkama ili dok bežiš od policije. Trkaj se sa drugim vozačima kroz kanjone, pustinje, planine i grad.

 

 

 

Cena paketa : 239e



PISANA GARANCIJA OSAMNAEST MESECI.   


 

MOŽEMO NAPRAVITI BILO KOJI PAKET PO VAŠOJ ŽELJI.  

 
 _____________________________________________________________________________________________




Pogledajte i ostale naše oglase, u opciji svi oglasi

ID Oglasa: #163441128
Informacije

 

 

 

U slučaju oštećenja predmeta prilikom transporta vraćamo novac

 

 

 

Osim prodaje konzola, vršimo i sledeće usluge:

-Čipovanje i podizanje sistema
-Servis  i popravku

-Ubacivanje igrica

-Farbanje školjke konzola(kompletnu reparaciju posle čega su konzole kao nove)

-Prodaju džojstika i dodatne opreme

 

 

Br tel: 069/464 76 20,062/10 77 448.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.