slika
slika
1 od 2

Sony Playstation 4 slim + garancija

160 €

Subotica
Korišćeno
Dostupno odmah
2.743
78
pre 2 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Game Shop
Član od 01.06.2014.
Svi oglasi
Na prodaju PlayStation 4 slim konzola , koji radi perfektno i odlicno je ocuvana. Diskove čita perfektno, wifi i online gaming fungciunišu besprekorno.
* MOGUĆNOST LIČNE PROBE I TESTIRANJA KOD NAS U SUBOTICI

* Uz Sony dajemo radnu garanciju  da se kupac uveri i sam u ispravnost konzole.

Na njemu su instalirane najnovije hit igre kao sto su:   Sims 4, Fortnite, Rocket League, Apex, PES 2024, Call of Duty kao i drugih preko 100 igrica koje jednostavno preuzmete iz aplikacije na Sony-u. Sve igrice su preuzete preko ovlasćene Sony-ve prodavnice tako da slobodno možete koristiti internet i igrati Online igrice.

Uz SONY dolazi sve sto je potrebno za igranje:

1x Original džojstik + ( doplata za drugi dzojstik 30 evra )
1x kabl za napajanje
1x kabl za punjenje džojstika
1x HDMI kabl za sliku
Nalog sa igricama kao sto su : Sims 4, Apex, Fortnite, PES 2024, Rocket League,  Crossout,  Fantasy Strike ii jos 100 drugih igrica . .

Ukoliko Vam je potreban dodatni bezicni dzojstik moguće je doplatiti i za njega po duplo nižoj ceni nego što košta u prodavnici
ID Oglasa: #158191369
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.