slika
slika
1 od 2

Sony PlayStation PS5 Slim +DualSense DVD Neu uvoz DE

1.000 €

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
35
0
pre 10 dana
Odgovara na 52% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dexygagychde Nisam U Srb Infdm
Član od 16.07.2013.
Svi oglasi
PlayStation 5 Slim konzola predstavlja vrhunac tehnološkog razvoja u svetu gejminga. Sa svojim Custom RDNA 2 GPU-om i Zen 2 CPU-om, konzola obećava neuporedivu brzinu i performanse koje premašuju sve prethodne standarde. Ovo znači da igre ne samo da izgledaju bolje, sa realističnijom grafikom i fluidnijim animacijama, već se i dramatično brže učitavaju, čineći igračko iskustvo glatkim i prijatnim. PS5 Slim je dizajniran da maksimalno iskoristi moć i lepotu najnovijih igara, pružajući igračima mogućnost da istražuju kompleksne svetove sa nezamislivom lakoćom, čineći ga idealnim izborom za one koji traže vrhunsku konzolu nove generacije.
Sony je još jednom potvrdio svoju vodeću poziciju u svetu gaminga sa PS5™ Slim Digital Edition. Ova inovativna konzola predstavlja idealno rešenje za modernog gejmera, nudeći čistu digitalnu verziju sa mogućnošću nadogradnje na model koji uključuje blue-ray disk čitač. Donet iz inostranstva u full opremi stanje Neu.


U paketu dobijate:

- Playstation Slim  5 konzola 1TB SSD
- Original 2x DualSense™ bežični kontrolera
- Strujni kabl
+ POKLON  digitalne igre 2 DVD naslova
-Horizon
-Spider-man
-HDMI cabal
-
PS5 postolje sa rashladnom stanicom i stanicom za punjenje sa dvostrukim kontrolerom za PS5 Digital Edition, PS5 Disc verziju, PS5 ventilator za hlađenje sa 3 podesive brzine ventilatora.

-PS5 Controller Charging Station

Samo da napomenem roba je POLOVNA  osim ako nije naznaceno "NOVO " i svaka reklamacija  i pravo na negativnu ocenu STOP!  

Stanje predmeta možete videti na slikama, ako vas nešto interesuje - pitajte putem kp poruka.

Molim kupce kojima ne odgovaraju uslovi da ne ulaze i prate moje oglase.

**MOLIM KUPCE DA ME OCENE NAKON ZAVRŠENE KUPO-PRODAJE**

Oko svega je moguć dogovor - korekcija cene  ako je komunikacija normalna. Vređanje i druge stvari neću tolerisati i automatski blok lista.

Hvala!          
ID Oglasa: #166184519
Informacije
NAPOMENA!

Zbog prestojećih praznika u Srbiji nisam online .

Svako eventualno odustajanje ili vracanje pošiljke automatski negativna ocena i blok !

Napomena! Članovima KP bez pozitivnih ocena i tek registrovanim ne saljem pouzecem.

"Vreme  je ključan faktor"
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.