slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

TOP PONUDA Sony ps4 Slim+7 hit igrica/GARANCIJA 18m

239 €

Nova Pazova
Korišćeno
Dostupno odmah
20
1
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Fullfreedom
Član od 23.03.2016.
Svi oglasi

U ponudi ps4 slim konzola sa sistem softverom 11.02 od 500gb.  Konzola je u ekstra stanju sve radi savršeno, GARANCIJA 18 MESECI.  


Kod svih naših konzola je urađen servis koji podrazumeva kompletno čišćenje unutrašnjosti konzole od prašine, zamenu termalne paste, i optimalno podešavanje kulera i hladnjaka konzole, čime se poboljšavaju performanse hlađenja.

 

Posle odrađenog servisa konzole su praktično kao nove, tj vraćene su na fabrička podešavanja i na sebi nemaju ogrebotina niti oštećenja.  



Konzole podržavaju sve najnovije igre i sve igre se mogu igrati online.  

Paket sadrži:  
- PS4 konzolu
- Dualshock 4 džojstik
- Hdmi kabl
- Kabl za napajanje
- Kabl za džojstik
- Uputstvo
Igre: Need for Speed™ Rivals , Need for Speed™ , Titanfall® 2, Sniper Elite V2 Remastered, Hunting Simulator, E-Football Pes 24, Fortnite.

 

 


Opis nekih od igrica:  

 

Need for Speed™ Rivals  :


Dobrodošli u Redview County, gde rivalstvo izmedu policije i trkaca nikada ne prestaje. Igrajte kao policajac ili trkac. Svaka strana ima svoj set izazova, nagrada i posledica. Trkaci su usamljeni vukovi sa brzim kolima napravljenim za trke i epsko bezanje od zakona. Policija mora pute timova da lovi i uhapsi ove vozace.
AllDrive revoluciona nova opcija vas ubacuje u svet gde su singlplayer i multiplayer isto, gde se vasi prijatelji vec trkaju ili beze od policije.
Vas auto, Vas identitet. Sa preko milion kombinacija, budite sigurni da ce Vase vozilo biti jedinstveno i da ce se sigurno isticati!
Osetite potrebu za brzinom, vozite kao pod stalnim pritiskom policije ili dozivite uzbudjenje privodjenjem nesavisnih vozaca zakonu.
Need for Speed Rivals usudi se da smanjis gas! ! !

 

 

Sniper Elite V2 Remastered:

Stara pucačina je remasterizovana. Rezolucija 4k, HDR podrška, svi DLC-ovi i ekstra bonusi, samo su neki od karakteristika. Multiplayer mod će ovaj put biti proširen na 16 igrača sa novim igrivim likovima te podrškom za tzv. photo mode. Dugo očekivani nastavak Sniper Elite igre iz 2005. godine predstavlja pokušaj da se igračima pruži prilika da što autentičnije iskuse ulogu snajpera iz WWII. Glavna uloga pala je u ruke američkog snajperiste Karla Ferburna koji se padobranom spušta usred okupiranog Berlina pred sam kraj rata. Njegova misija je da spreči da tehnologija nacističkih balističkih raketa FAU 2 dopadne u ruke Crvene armije. Stojite na raspolaganju ključnim naučnicima da prebegnu u SAD i trudite se da eliminišete sve koji mogu da pomognu Sovjetima. Hladni rat je počeo i svaki metak je bitan.

 


E-Football(pes)24:


Naziv legendarne serije fudbalskih igara PES promenjen je u „ eFootball“ . Ova promena najavljuje novu eru virtuelnog fudbala sa poboljšanim igranjem i grafikom. Spremite se da uživate u neviđenom fudbalskom iskustvu koje samo eFootball 2024 može da pruži! Grafički mehanizam za novu eru i najveći cilj oduvek je bio da stvorimo „ savršeno iskustvo igre“ . da bi se postigao ovaj ambiciozni cilj, implementiran je novi grafički mehanizam koji je potpuno promenio igru.


Fortnite:   


Fortnite je onlajn igrica preživljavanja razvijena od strane Epic Games studija. Svoju najveću popularnost dostigla je u 2018. godini kada je postala besplatna za igranje.

Borba je gradnja! Fortnite Battle Royal je besplatan PVP mod za 100 igrača u isto vreme. Gradnja i okolina koju možeš da uništavaš u kombinaciji sa intenzivnom PVP borbom su glavne karakteristike ove igrice. Poslednji koji stoji je pobednik.

 


Cena paketa : 239e



PISANA GARANCIJA OSAMNAEST MESECI.   


MOŽEMO NAPRAVITI BILO KOJI PAKET PO VAŠOJ ŽELJI.  

 
 _____________________________________________________________________________________________




Pogledajte i ostale naše oglase, u opciji svi oglasi

ID Oglasa: #164682301
Informacije

 

 

 

U slučaju oštećenja predmeta prilikom transporta vraćamo novac

 

 

 

Osim prodaje konzola, vršimo i sledeće usluge:

-Čipovanje i podizanje sistema
-Servis  i popravku

-Ubacivanje igrica

-Farbanje školjke konzola(kompletnu reparaciju posle čega su konzole kao nove)

-Prodaju džojstika i dodatne opreme

 

 

Br tel: 069/464 76 20,062/10 77 448.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.