slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

elektricna pump za grudu za dojenje dupla kvalitetna

6.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
22
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

NAČINI I STIMULACIJA ? : NCVI električne pumpe za dojke za žene dolaze sa 4 režima i 9 nivoa. Režim masaže se koristi za stimulaciju grudi. Da biste proizveli normalno mleko, možete koristiti multitronic usisavanje, režim stimulacije ili režim ekspresnog pumpanja. Majke mogu da izaberu najbolji intenzitet pumpanja koristeći komforni režim.

NAPAJANJE NA BATERIJU ? : NCVI dupla pumpa za dojenje 2200mAh litijumska baterija omogućava da radi do tri puta bez potrebe za punjenjem. Može se puniti pomoću pover bankova, računara ili adaptera za automobil. Možete bez brige o korišćenju proizvoda kada ste van kuće ili kada vam nestane struje.

VRSTE HRANA, NON BPA ? : NCVI električne pumpe za dojke za žene su napravljene od silikona za hranu. Svaka komponenta se lako može rastaviti i sastaviti. Osim električnih delova, svi delovi koji se mogu ukloniti se takođe mogu sastaviti i rastaviti u mašini za pranje sudova.

RECI NE POVRATNOM TOKU? : Dizajn električnih duplih pumpi za dojke je besprekoran, tako da mame ne moraju da brinu da bi mleko moglo da ošteti mašinu. Ventil za sprečavanje povratnog protoka mleka zaustavlja protok mleka iz boce u telo, a silikonska membrana blokira protok mleka do pumpe.

PERFORMANSE BEZ BUKE ? : Električna dupla pumpa za grudi napravljena je sa boljom zanatom. Bebu neće probuditi nežno sisanje mleka i niska buka od 40 dB. Električna pumpa za dojke ima duži vek trajanja baterije i lakša je za upotrebu. Mama može biti sigurna da će beba spavati i slobodno koristiti električnu pumpu za dojke.

ID Oglasa: #164662243
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.