slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Električna pumpa za dojke dvostruka punjiva prenosiva LULIA

5.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
22
0
pre 12 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

Električna pumpa za dojke, duple jednostruke pumpe za dojenje, 3 režima i 9 nivoa, 2 prirubnice veličine, snažno usisavanje, bez bolova, mehanički ključevi, punjivi ekstraktor mleka za kuću i putovanja

 

  Efikasno ispumpavanje grudi】3 režima i 9 nivoa kontrolisane električne pumpe za dojke omogućavaju vam da podesite usis za najoptimalniji nivo udobnosti i efikasan protok majčinog mleka. Originalni komforni režim je veoma pogodan za majke početnike, što može pomoći majkama da izaberu pravi intenzitet pumpanja. Ovaj patentirani dizajn zasnovan na istraživanju omogućava majkama da ispumpaju više mleka za manje vremena.

    【Punjiva i prenosiva】Lagana električna pumpa za grudi ima punjivu bateriju velikog kapaciteta, dobra za dom, putovanja i u pokretu. Možete raditi, izaći napolje ili jednostavno uživati u miru dok pumpate.

    【Tih dizajn i bezbedan materijal】Inovativna tehnologija pumpanja, zvuk je manji od 55 decibela kada se koristi i neće ometati mir bebe. Svi dodaci su napravljeni od materijala za hranu i bez BPA, što osigurava da beba pije bezbedno mleko.

    【Jednostavna upotreba】koristi mehaničku dugmad kako bi izbegla problem nereagovanja ekrana na dodir kada su ruke mokre. Uključene kese za skladištenje majčinog mleka takođe olakšavaju majkama skladištenje majčinog mleka.

    【Nema curenja】Mame ne moraju da brinu da će mleko pokvariti mašinu. Profesionalni sistem zaštite od povratnog toka sprečava da mleko uđe u električnu mašinu za pumpanje dojke i održava mleko čistim.                    T6. K1

ID Oglasa: #165569979
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.