slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Hranilica Peg Perego Siesta Follow me Ice

7.500 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
53
0
pre 29 dana
Maja Spasojević
Član od 05.04.2015.
Svi oglasi

Prodajem hranilicu, vrhunskog kvaliteta, potpuno ispravnu i funkcionalnu, sa manjim oštećenjima navlake, koja se vide na slikama i oštećenjem korpice koja se nalazi sa zadnje strane, isto ima na slikama. Mislim da se navlaka može nabaviti i odvojeno nova.  

 

Nova takva hranilica je oko 30.000 u radnjama. Može se sklopiti, poslužavnik se može oboriti za još uštede prostora. Ima nekoliko položaja visine leđa, od potpuno ležećeg do potpuno sedećeg, tako da je prikladna bukvalno od rođenja i prvih kašica, a zbog jake metalne konstrukcije i nosivosti, adekvatna je za decu do minimum 2 godine. Nama je služila i kao neka vrsta ležaljke i ljuljaška jer je anatomska. Podesiva je i po visini, tako da će se lako uklopiti kakav god sto da imate u kući. Ima pojaseve za bezbednost u 5 tačaka. Poslužavnik je dupli, gornji ima držač za čašu i može da se skine i opere.  

ID Oglasa: #165120607
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.