slika
1 od 1

Ik Dupla električna pumpica

4.000 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
30
0
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
H Babic
Član od 10.08.2023.
 Dupla električna pumpica će Vam olakšati muke, spas za mame, obezbedite je još u trudnoći. Sa ovom pumpicom izmlazanje traje duplo ili 3x kraće jer istovremeno koristite dve flašice i ceo proces je mnogo brži, nema maltretiranja i odugovlačenja. Siguran, udoban i zdrav proizvod koji je klinički testiran. BPA FREEOlakšava izvlačenje mlekaStimuliše proizvodnju mleka2 moda za masažu i izmlazanje sa ukupno 9 brzina, pa možete podesiti kako Vam najviše odgovara da izmlazanje bude nežno i prijatno a efikasno. Tih i bešuman rad (ne pravi buku, moći ćete da je koristite dok beba spava)Sistem protiv curenja mlekaLako se pere i čistiLagana je i lako prenosiva (možete je nositi sa sobom gde god da krenete)Radi na usb kabl koji se dobija uz pumpicu i kojim možete povezati pumpicu na adapter od telefona, eksterni punjač ili kompjuter (desktop/lap top) i sl.4000 dinUz pumpicu dobijate cuclu, dve flašice, silikonske cevčice, usb kabl, uputstvo
ID Oglasa: #161546546
Informacije
Roba isključivo salje dobavljaci, nema licno preuzimanje. Proizvodi se uglavnom šalju : Aks i Beks  službom, ptt zavisi od težine paketa Šta može da se šalje Postexpresom ili kao CC paket, ja napišem. Na sve aparate, uređaje imate radnu garanciju. Rok za reklamaciju 2 dana uz obavezan snimak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.