slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ion8 Pod Leak Proof BPA Free dečija flašica za vodu, 350ml

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
54
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Sa Amazona
Član od 12.10.2019.
Svi oglasi

100% otporna na curenje 350ml (12oz) dečja flaša za vodu bez mirisa, koja se lako otvara, sa teksturiranim rukohvatom mekim na dodir.

Sa izlivom van centra i minimalnim nagibom možete videti i nastaviti da se krećete dok pijete, dok vam prsten za nošenje omogućava da ga okačite na prst, kuku za kaput ili karabin. Savršena mala boca za vodu za školu, kutije za ručak, automobil, kancelariju ili za opštu upotrebu u pokretu. Vaš grlić za piće je čist i higijenski, uvek bezbedno pokriven. Otvorite ove flaše za piće bez ruku sa samo jednim prstom i zaključajte ih kako biste bili sigurni kada ih bacate u torbu. Napravljena od plastike bez BPA, ova svestrana boca za piće je otporna na mirise, lako se pere rukama i održava piće svežim i punim ukusa. Ova boca ima okrugli otisak boce 'Bubamare'.

 

Otvaranje i zatvaranje jednim dodirom: Poseduje higijenski preklopni poklopac za upotrebu jednom rukom u pokretu
Kid's Pod Bottle: Koristite ovu bocu od 12 unci za višekratnu upotrebu kao zamenu za šolju za piće i čašu za jednokratnu upotrebu
Easi Flov tehnologija: Boce za vodu imaju otvor za vazduh za hidrataciju bez napora

 

Vrhunski Engleski brend. Flasice su na nasem trzistu od 1800-2200din

ID Oglasa: #161422848
Informacije

Amazon roba iz Nemačke

Robu saljem iskljucivo postexpress-om ili Bexom, mogucnost uplate unapred radi manje postarine ili slanje pouzecem, takodje moguce je i licno preuzimanje uz prethodnu najavu. Petlovo Brdo, Vidikovac…
Pogledajte i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.