slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Lulia LU-02 Elektricna pumpa za izmlazanje mleka

5.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
5
0
pre 9 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Vakuum pakovanje

 

Lulia Electric Breast Pumps, Electric Breastfeeding 3 Modes &4 Levels Ultra-Quiet BPA Free, Rechargeable Breast Milk Pump for Home and Travel

 

【Efikasna pumpa za grudi】 Lulia pumpa za grudi uključuje režime sisanja i masaže. Režim masaže se koristi za stimulaciju dojke. Režim usisavanja (režim maksimalne usisne snage) je da se mleko normalno proizvodi. Režim udobnosti može pomoći majkama da izaberu pravi intenzitet pumpanja. Možete slobodno podesiti frekvenciju, reći zbogom bolu u dojkama.


【Vodootporan materijal i materijal za hranu】 Dizajn naše električne pumpe za grudi protiv refluksa može sprečiti sekundarni refluks majčinog mleka, čak ni sipanje bočice neće prouzrokovati da refluks mleka kontaminira pumpu za dojke. Delovi Lulia električne pumpe za dojke su napravljeni od materijala za hranu i tečnog silikona, nema potrebe da brinete o potencijalno štetnim materijama koje ulaze u majčino mleko.


【Jednostavna upotreba】 Lulia pumpa za grudi koristi mehanička dugmad kako bi se izbegao problem da ekran osetljiv na dodir ne reaguje kada su ruke mokre. Novi dizajn i koncept i poboljšano iskustvo zadovoljavaju više potreba majki koje doje.


【Prenosna pumpa za grudi sa USB punjivom baterijom】 Spremna za putovanje za kratko vreme, uključujući USB kabl za punjenje i ugrađenu litijumsku bateriju velikog kapaciteta (ULAZ: 5 V / 1 A, NIJE UKLJUČENO). Potpuno punjenje traje oko 1 sat.


【Tihi dizajn i siguran materijal】. Inovativna tehnologija pumpanja, zvuk je manji od 55 decibela kada se koristi i neće poremetiti bebin mir. Svi dodaci su napravljeni od materijala za hranu i bez BPA, što osigurava da beba pije bezbedno mleko.

ID Oglasa: #166208311
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.