• Mobilni telefoni
  • Asus
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
ASUS Rog Ally

NOVO, FABRICKI ZAPAKOVANO Garancija Licno preuzimanje u Novom Sadu ...

Kontakt
198
2
obnovljen

pre 2 dana

Novi Sad

ASUS Rog Ally

NOVO, NEOTPAKOVANO U ORIGINALNOM PAKOVANJU • Garancija • Slanje ...

Kontakt
143
2
obnovljen

pre 2 dana

Novi Sad

Asus Zenfone 6

Prodajem Asus Zenfone 6 Telefon je u dobrom i ...

135 €
33
2

postavljen

pre 2 dana

Novi Sad

Idi na

Asus

Na KupujemProdajem možeš pronaći različite modele Asus mobilnih telefona, uključujući aktuelne poput Asus ROG Phone 6 i Asus Zenfone 10, ali i nešto starijih ali i dalje aktuelnih modela poput Asus Zenfone 9, Asus Zenfone 8 Flip, Asus ROG Phone 5s Pro. Asus se izdvaja ne samo svojom ROG serijom namenjenom gamerima, već i širokom paletom uređaja prilagođenih svim potrebama korisnika. Bilo da tražiš visoke performanse za igranje ili ekonomičan telefon za svakodnevnu upotrebu, na KP ćeš pronaći nešto za sebe.

Takođe, ako želiš da svoj Asus mobilni telefon prodaš ili zameniš, nije potrebno da tragaš za specijalizovanim prodavnicama ili posrednicima. Bez komplikacija možeš postaviti oglas za prodaju ili zamenu na KupujemProdajem.

Kako da na KP pronađeš Asus mobilni telefon koji želiš?

U grupi Asus mobilni telefoni možeš pronaći oglase u kojima se prodaju ili nude u zamenu različiti modeli Asus uređaja. Da bi, među mnogobrojnim oglasima, pronašao tačno ono što želiš, iskoristi filtere za pretragu. Na ovaj način, možeš precizno usmeriti pretragu prema modelu, stanju ili cenovnom rangu koji te interesuje.

Ukoliko trenutne postavke pretrage ne daju željeni rezultat, možeš sačuvati pretragu i automatski biti obavešten čim se pojavi oglas koji odgovara tvojim kriterijumima. Kada pronađeš oglas koji te zanima, možeš kontaktirati prodavca preko KP Poruka. Nakon uspešne transakcije, ne zaboravi da oceniš prodavca kako bi pomogao budućim kupcima u donošenju odluka.

Želiš da prodaš svoj Asus mobilni telefon na KP?

Nakon što se registruješ, u nekoliko koraka možeš postaviti svoj oglas. Preporučujemo da postaviš jasne i kvalitetne fotografije koje precizno prikazuju stanje i izgled tvog Asus telefona. U opisu oglasa navedi sve relevantne informacije o uređaju.

Za dodatnu vidljivost tvog oglasa, možeš se odlučiti za različite KP Promocije.

Odgovaraj na poruke i pitanja potencijalnih kupaca sa razumevanjem i strpljenjem. Nakon uspešne prodaje, pozovi kupca da te oceni. Dobre ocene će olakšati tvoje buduće prodaje na KP.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.