slika
slika
slika
1 od 3

SONY PlayStation 5 Slim

509 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
454
4
danas
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

Poboljšan minimalistički dizajn
Ažurirani PlayStation 5 Slim je konačno stigao. Glavna novina je revidirani dizajn zasnovan na svom prethodniku, ali je sveukupno konzola postala manja. Druga velika promena je SSD od 1TB, koji zamenjuje SSD od 825GB originalnog modela.

 

Playstation 5 (Slim) nudi spektakularno iskustvo igranja
Naravno, i dalje možete uživati u iskustvu igranja u rezoluciji do 4K pri 120 FPS. Većinu PlayStation 5 (Slim) hardvera pokreće AMD sa svojim 8-jezgarnim Zen 2 procesorom i RDNA 2 grafičkim čipom sa podrškom za praćenje zraka.

 

PlayStation VR2 naočare za virtuelnu stvarnost
Uronite u svet prave virtuelne stvarnosti koju samo PlayStation VR2 može da pruži. Doživite potpuno novu generaciju VR-a sa impresivnim vizuelnim prikazima u 4K HDR. Stavite se usred akcije, otkrijte nove svetove i uronite direktno u neverovatno okruženje igre.

 

Šta je u kutiji?

 

- PlayStation®5 konzola
- DualSense™ bežični kontroler
- 1TB SSD
- 2 Horizontalne noge postolja
- HDMI® kabl
- AC strujni kabl
- USB kabl
- Štampani materijali
- ASTRO'S PLAIROOM (Unapred instalirana igra)****

 

ID Oglasa: #96789648
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.