slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Radni sto sa jednom fiokom

19.710 dinFiksno

Beograd
Novo
9
0
pre 7 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Moderan radni sto sa fiokom predstavlja savršen spoj funkcionalnosti i estetike, prilagođen različitim potrebama korisnika.

Ovaj multifunkcionalni sto dizajniran je da zadovolji zahteve kako za radnim stolom, tako i za stolom za sminkanje.

Radna površina stola izrađena je od visokokvalitetne laminirane iverice koja pruža glatku i izdržljivu površinu.

Laminat čini sto otpornim na ogrebotine i lako održivim, čime se obezbeđuje dug vek trajanja.

Nogare stola izrađene su od prirodnog borovog drveta, čime se postiže topla i prirodna estetika.

Drvene nogare dodaju prirodan dodir celokupnom dizajnu stola, istovremeno pružajući stabilnost i trajnost. Fioka stola ima dovoljno prostora za odlaganje svakodnevnih radnih materijala ili šminke, čime se omogućava organizacija prostora i održavanje radnog okruženja urednim. Fioka se lako otvara i zatvara i poseduje mehanizam za usporavanje prilikom zatvaranja, a njen dizajn je prilagođen da se uklopi u moderan koncept stola. Ovaj multifunkcionalni sto je idealan izbor za one koji traže praktično i estetski privlačno rešenje za svoj radni prostor ili kutak za šminkanje. Svojim elegantnim dizajnom i pažljivo odabranim materijalima, ovaj sto će privući pažnju ljubitelja modernog enterijera. Investirajte u kvalitetan radni sto koji se lako prilagođava različitim potrebama, čime ćete unaprediti svoj radni prostor i istovremeno uživati u sofisticiranom dizajnu. Dimenzije radne površine: 80cm x 40cm . Visina stola: 77cm. Radna površina stola: Laminirana iverica

Nogari: Borovo drvo

ID Oglasa: #164366089
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.