slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Sto/postolje za laptop/tablet sa točkovima, podesiva visina

5.500 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
119
4
pre 14 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Polomljena plastika na ploči, može da se lepi, da se zameni ili da se koristi kako jeste. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

Veoma praktičan, ovaj mali sto će se lako kretati po vašoj sobi pomoću okretnih točkića i savršeno će mu se prilagoditi svojim modernim i elegantnim dizajnom. Zadovoljiće vaše različite potrebe, zahvaljujući podesivoj visini i ploči koja se može nagnuti,   za podešavanje ugla pod kojim se osećate najudobnije.

  • Prilagođeni dizajn: Sigurnosni graničnik na ivici sprečava da predmeti klize kada je panel nagnut. Visina stola se lako podešava od 70 do 90 cm za udobnije iskustvo rada
  • Multifunkcionalan: idealan za kancelariju, dnevnu sobu, spavaću sobu, dvorište, itd. Ovaj ergonomski sto može se koristiti i kao poslužavnik za doručak, postolje za projektor, knjige, postolje za tablet.   
  • Ekološki materijali: ekološki drveni materijal, MDF klase E1 bez industrijskog lepka, i bez otpuštanja formaldehida, vodootporna i protiv grebanja. Struktura/ram je od metala sa praškastom oblogom, koji osigurava stabilnost i izdržljivost.   
  • Pogodnost: Točkovi vam donose veću pogodnost. Idealno za korišćenje uz sofu, krevet, pod ili bilo gde gde koristite laptop, čitate, pišete, jedete ili crtate.  
  • Jednostavno i praktično sklapanje:   Sklapanje ovog stola je veoma jednostavno i praktično. Uz detaljne, ilustrovane instrukcije brzo i lako će te sklopiti sto.  
  • Boja: bela/boja bukve

Ovaj podesivi sto često se koristi u kancelariji, ili kod kuće, kao idealni sto za laptop, ili kao nameštaj ta stvaranje kreativnog radnog prostora u dnevnoj sobi. Ima kompaktnu veličinu, koja štedi prostor, i možete ga korisiti i kao sto pored kreveta, pokretni laptip sto, medicinski poslužavnik itd.  

Sigurnosne ivice sprečavaju da laptop sklizne kada je ploča pod nagibom. Veća ploča može se koristiti za laptop, a manja je fiksna, savršena za miša, šoljicu čaja. ..

Visina stola se može podesiti od 71 do 91 cm. Lako možete po želji podesiti visinu, i čvrsto ga zaključati u tom položaju, tako da vam sto sa nagibom pruža udobniju poziciju ta rad.

Ploče su napravljene od odabrane premijum MDF-a čvrste i stabilne. Vertikalne čelične cevi, blisko su povezane sa nižim horizontalnim cevima za povećanu stabilnost.

Njegovih 5 točkova olašavaju pomeranje u bilo koju prostoriju u vašem domu, a mogu se i zakočiti.   

 

Karakteristike 
Materijal ploča   MDF obložen PVC folijom sa izgledom drveta
Materijal ram   Metal, praškasta obloka

Karakteristike 5 točkova, podesiva visina, podešavanje nagiba ploče
Dimenzije   60cm (Š)  x 40cm (D) x 70-90 cm (V)
Dimenzije pakovanja    68.5 x 52 x 7.5 cm 
Neto težina 5.4 kg
Bruto težina 6.4 kg

 

 

ID Oglasa: #162842897
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.