slika
1 od 1

Antkilizajuća strunjača 200x100x4 cm

8.600 din

Beograd | Palilula
Korišćeno
Dostupno odmah
261
7
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Izuzetno kvalitetna strunjača napravljena od ceradnog platna. Punjena je sunđerastim regeneratorom koji obezbeđuje pravu udobnost ali i bezbednost za vežbanje.  Ova strunjača je pogodna za fitnes, jogu, pilates i kućno vežbanje.  Antiklizajuće strunjače,  jasno je iz samog naziva, ne klizaju se po površini na kojoj se nalazi strunjača (parket, linoleum. . . ) Na već postojeću strunjaču nanosi se antiklizajući materijal sive boje i hrapave teksture.  Antiklizajuća strunjača je vrlo pogodna za borilačke sportove kao i za gimnastiku i parkour.  

  • Dimenzije: 200x100x4cm
  • Tvrdoća: 100 grama
  • Materijal: ceradno platno
  • Punjenje strunjače: sunđerasti regenerat
  • Namena: fitnes, joga, pilates, kućno vežbanje
  • Moguća izrada u raznim bojama

Proizvodnja strunjača spada u jednu od glavnih delatnosti firme Olimp Sport i ponosni smo što veliki deo naše proizvodnje strunjača izvozimo u zemlje okruženja. Strunjače proizvodimo od plastificiranog ceradnog platna, materijala veoma jake čvrstine koji može odgovoriti zahtevima u raznim branšama gde se naše strunjače upotrebljavaju. Punjenje strunjača je sunđerasti regenerat gustine 100 gr koji našim strunjačama daje adekvatnu tvrdoću i elastičnost. Krajeve strunjača spajamo specijalnom metodom lepljenja tj. varenja. Ova metoda se pokazala idealnom jer su strunjače obrađene ovom metodom jake, čvrste i postojane. U mogučnosti smo da radimo po narudžbini strunjače u desetak razlicitih boja. Cene strunjača koje mi proizvodimo su veoma konkurentne.  Naše reference su impozantne i skoro da ne postoji škola ili neka druga slična ustanova koja ne poseduje strunjače proizvedene u Olimp Sport-u.

ID Oglasa: #105723503
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.